013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Tips van de maand maart

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar door veelvuldige aanraking met water drogen je handen uit. Handalcohol is speciaal ontwikkeld om uitdroging van de handen tegen te gaan. Het is dus soms beter om je handen met handalcohol te reinigen dan met water en zeep. Handalcohol kun je bijna altijd gebruiken, behalve in de volgende situaties:
• Zichtbaar vuil op je handen
• Natte handen
• Plakkerige handen
• Na eigen wc-gebruik
 
Ook zo’n hekel aan strijken? Haal de was meteen uit de wasmachine en hang het op hangers om het te laten drogen. Op deze manier krijg je geen kreukels in je kleding.
 
Heb jij altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij Hulphond Nederland? Zaterdag 6 april is de uitgelezen kans! Iedereen is dan welkom op de Open Dag in Herpen om deel te nemen aan verschillende activiteiten. Wil je nou meer weten? Neem snel een kijkje op https://hulphond.nl/agenda/open-dag-hulphond-nederland/
 
Drie leuke weetjes over hygiëne en toiletten:
1. Mensen kiezen onbewust voor het achterste toilethokje. Dit hokje is daarom dan ook het meest onhygiënisch van de rij. 
2. Veel vrouwen (6 op de 10) vinden het onhygiënisch om op de bril te gaan zitten. Deze niet normale plashouding kan echter zorgen voor een blaasontsteking. 
3. In Singapore kan je een boete krijgen als je het toilet vergeet door te spoelen.
 
Toilet schoonmaken met cola in 3 stappen:
Stap 1: Giet een blikje of flesje cola via de randen van de wc naar beneden. Het lijkt alsof alle cola direct naar beneden loopt, maar een dun laagje zal op de vlekken blijven liggen.
Stap 2: Laat de cola voor minimaal één uur intrekken. Des te langer je de cola in laat trekken, des te beter zal het zijn werk doen.
Stap 3: Spoel het toilet door.
 
Ongeveer zo’n 1.500.000 mensen hebben dit jaar carnaval gevierd. 20% van deze Carnavalsvierders is één dag gegaan, 40% heeft een weekend feest gevierd en de overige 40% heeft alle dagen de bloemetjes buiten gezet.
 
 
 
 
 
 
 

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Blijf ons volgen!Laatste nieuws Hulp te Huur

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl