013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Tips van de maand januari

Helaas krijgt één op de twintig 65-plussers ooit te maken met mishandeling of ander grensoverschrijdend gedrag. Voor meer informatie en voor signalen van ouderenmishandeling klik hier.
 
Het mag dan wel fris zijn buiten, er valt ook in januari genoeg te doen in de tuin! Wat dacht je van al het bindmateriaal checken voor het geval dat het gaat stormen? Of vrolijk je tuin op met vetbollen en pindaslingers voor de vogels. Daar heb je dubbel plezier van!
 
Wist je dat geluk het beste medicijn is? Daarom helpen wij onze cliënten zo goed mogelijk. Zo heeft u minder zorgen aan uw hoofd en is er meer ruimte voor ontspanning, een praatje en een glimlach.
 
Het kan je niet ontgaan zijn dat we Stichting Hulphond als goed doel steunen. We willen namelijk dat iedereen de juiste hulp met extra aandacht en zorg krijgt. En dat doet Stichting Hulphond. Zo is op haar website het verhaal van Viola (41) te lezen, die sinds een jaar geholpen wordt door golden retriever Axel. Zo kan zij zelfstandig haar dagelijks leven voortzetten. Het verhaal is te lezen op www.hulphond.nl/superteam-viola-en-axel/.
 
Heb je een lekkere verse cake gebakken? Voorkom dat ‘ie uitdroogt. Leg nadat je hem hebt aangesneden een boterham tegen de ‘open’ kant aan!
 
Jaarlijks proberen liefst 1 miljoen rokers van hun verslaving af te komen. Wil jij ook stoppen? Op www.ikstopnu.nl vind je allerlei tips.
 
 
 
 
 
 
 

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Blijf ons volgen!Laatste nieuws Hulp te Huur

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl