013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Tips van de maand juni

 
Een aangekoekte pan kun je schoonmaken door een laagje schoonmaakazijn en een laagje water in de pan te doen. Laat dit een paar minuten intrekken zodat je daarna het vuil los kunt schrobben. Ook kun je de aangekoekte pan voor de helft vullen met water en hem op het vuur zetten. Voeg er wat wasmiddel aan toe en laat dit een paar minuten koken.
 
Luxaflex en lamellen kunnen makkelijk worden schoongemaakt met een vochtig washandje. Stop je hand in het washandje en pak voorzichtig een van de luxaflex of lamellen beet en maak dan een beweging van links naar rechts. Zo pak je de onderkant en de bovenkant tegelijk mee.
 
Er bestaan verschillende opruim-methoden. Marie Kondo, een Japanse opruimexpert en schrijfster, heeft haar eigen methode ontwikkeld die erg populair is: KonMari. Lees hier meer over in haar boek ‘Opgeruimd!’ of bekijk haar serie op Netflix, ‘Tidying Up with Marie Kondo’.
 
Je kunt het beste met een microvezeldoek stoffen. Stof eerst met een droge doek, voordat je met een natte doek stof afneemt. Wanneer je met een natte doek over het stof gaat, ontstaat er een stofpapje en raken de vezels van microvezeldoeken verstopt.
 
Nare geurtjes in je koelkast kun je bestrijden door een gebruikt, droog theezakje in de koelkast te leggen. Vervang het theezakje elke week en de geurtjes zullen uitblijven.
 
Wist je dat je een houten snijplank gemakkelijk schoon kunt maken met alleen maar een citroen en wat zeezout? Gebruik de citroen om het zout in de plank te schrobben. Daarna even afspoelen met water en wat zeep. Je plank zal weer helemaal fris zijn.
 
 
 
 
 
 
 

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Blijf ons volgen!Laatste nieuws Hulp te Huur

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl