013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Evenement Hulp te Huur voor Hulphond

Hulp organiseren voor onze medemens, daar zijn wij goed in. Daarom heeft Hulp te Huur als jonge Tilburgse onderneming in Tilburg speciaal een hondenevenement als ondersteuning en fondsenwerving voor Stichting Hulphond georganiseerd. Immers zij helpen ook 24 uur per dag en kunnen een steuntje in de rug wel gebruiken.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste hulp krijgt. Helaas zijn er ook mensen die altijd, 24 uur per dag, hulp nodig hebben. Ook deze mensen helpen wij graag, maar daar zullen zij helaas niet genoeg aan hebben. Een ideale uitkomst voor deze mensen is een hulphond die hun dag en nacht kan helpen.

Daarom heeft Hulp te Huur in Tilburg een speciale dag georganiseerd die in het teken stond van Stichting Hulphond samen met Berner Sennen kennel De Brabantse Bernerhoeve. Zij hebben de afgelopen 15 jaar al heel wat Berner Sennen pups gefokt, een mooie reden om een reünie te organiseren.

De dag is gestart met een grote familieparade, daarna vonden er diverse hondenspelletjes plaats, de honden werden gekeurd door professionele opgeleide keurmeesters, en verschillende experts (gedragsdeskundige, vachtdeskundige en dierenarts) waren aanwezig om vragen aan te stellen. De dag werd afgesloten met de bekendmaking van de opbrengst. Melanie van Bijnen, directrice van Hulp te Huur, heeft de cheque t.w.v. € 1.250,- aan Ina de Ritter van Stichting Hulphond overhandigd.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Blijf ons volgen!Laatste nieuws Hulp te Huur

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl