013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Lees hier de ervaringen van onze klanten

Mevrouw Tielemans- Vissers (79 jaar) uit Oosterhout is erg blij met haar hulp. “Het klikt heel goed samen met haar. Ik geniet elke keer weer van het sociale contact als de hulp komt. Over de werkzaamheden ben ik zeer tevreden. Toen mijn vaste hulp een keer niet kon komen, heb ik een invalhulp gekregen en ook daar was ik erg tevreden over.”

Mevrouw Bruijgoms- Muller (84 jaar) uit Oosterhout is heel tevreden over haar hulp. “Ik vind het stik-gezellig met de hulp! Zij maakt alles goed schoon en daarnaast heeft ze altijd een luisterend oor voor me. Dat doet me echt goed.”

Mevrouw Monster- Jongbloed (82 jaar) uit Oosterhout vindt het gezellig als haar hulp komt. “Ik kijk er elke week weer naar uit dat de hulp langs komt. Ik vind het erg gezellig met haar en zij werkt goed. We hebben echt een klik samen.  Als de hulp een keer verhinderd is, wordt er een goede invaller geregeld.”

Meneer Poppelaars (90 jaar) uit Oosterhout heeft om de week hulp. “Ik ben heel tevreden over onze hulp. Ze is lief en vriendelijk. Mijn vrouw en ik zijn echt blij met de hulp van Hulp te Huur.”

Mevrouw Damen- de Werd (76 jaar) uit Waalwijk is erg tevreden over haar hulp van Hulp te Huur. “Ik vind het prettig dat mijn hulp zelf initiatief neemt. Maar ook als ik haar iets vraag, dan doet ze dit meteen voor me. De hulp is zorgzaam en belangstellend.”

Mevrouw van Vugt- van Rij (69 jaar) uit Waalwijk is tevreden met haar schone woning. “Ik vind het gezellig als de hulp komt en ik geniet van het sociale contact met haar. Iedere 14 dagen ruikt het weer lekker fris en is alles weer lekker schoon. Ik ben erg blij met mijn hulp van Hulp te Huur!”

Meneer Krop (76 jaar) uit Waalwijk is blij met Hulp te Huur. “Ik ben zeer tevreden over mijn hulp en we kunnen het erg goed vinden samen. Ik hoef mijn hulp maar iets te vragen en ze helpt me meteen. Melanie en Wilma regelen alles goed op kantoor. Ik ben heel tevreden over de organisatie Hulp te Huur.”

Mevrouw Atici (73 jaar) uit Waalwijk spreekt geen Nederlands. “Ik kan niet met mijn hulp praten, maar met gebaren en aanwijzingen kan ik toch aan haar duidelijk maken wat ik graag wil. Wij hebben een goede klik met elkaar.” 

Mevrouw Peldermans (77 jaar) uit Waalwijk vertelt onder het genot van een kopje koffie hoe blij ze is met haar schone huis. “Ik ben zeer tevreden over mijn hulp van Hulp te Huur. Ze is een heel fijne, begripvolle hulp.”

Mevrouw Hadzic- Patkovic (61 jaar) uit Waalwijk komt uit Bosnië en is blij met de hulp die zij krijgt van Hulp te Huur. “Mijn hulp maakt alles goed schoon. Ik heb een fijn contact met haar en vind het erg fijn om met haar te praten. Mijn hulp overlegt altijd wat ik graag wil.”

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Tevreden klanten aan het woord!Tevreden klanten aan het woord!

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl