013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Lees hier de ervaringen van onze klanten

Mevrouw van Dongen (82 jaar) uit Oosterhout is super tevreden met de hulp. “Als ik een cijfer mag geven tussen de 1 en 10, mag ik dan een 20 geven? Er zijn nooit problemen, maar als ik een keer een vraag heb, krijg ik meteen antwoord. Ook tijdelijk extra uren inkopen als het nodig is, is geen probleem. Ik ben gewoon super blij met Hulp te Huur.”

Meneer Schilders (59 jaar) uit Vlijmen vindt dat de huishoudelijke hulp goed geregeld is. “Toen mijn vaste hulp een keer ziek was, kwam de invalhulp. Ik zet altijd de wasmachine aan maar ik was vergeten te vragen of ze de was eruit wilde halen. Toen is ze daarna nog speciaal voor mij teruggekomen om de was op te hangen. De hulp denkt met je mee en dat geeft een goed gevoel.”

Mevrouw van den Broek- Michielsen (69 jaar) uit Oosterhout is uiterst tevreden over Hulp te Huur. “Ik hoef maar wat te vragen aan de hulp en ze doet het meteen. Niks is te veel voor haar, het is een erg leuke hulp. We lachen samen ook veel als ze bij me aan het werk is. Complimenten voor Hulp te Huur!”

Mevrouw Hurkmans- Beerens (81 jaar) uit Waalwijk krijgt heel veel steun van haar hulp. “Ze werkt zelfstandig, is betrouwbaar en zorgzaam. Ik wil mijn hulp niet meer missen, ik heb echt een klik met haar. Wat je verdient, dat krijg je, toch?”

Meneer van Drunen (48 jaar) uit Waalwijk is tevreden over Hulp te Huur. “Als er iets is dan hoef je maar te bellen en het wordt meteen opgelost. De huishoudelijke hulp werkt prima. Alles verloopt goed zoals het ook moet gaan, maar dat is helaas niet bij elk bedrijf het geval.”

Mevrouw Monster- Jongbloed (81 jaar) uit Oosterhout vindt het erg fijn dat ze huishoudelijke hulp krijgt. “Alles wordt netjes en heel snel geregeld. Er wordt altijd goed naar me geluisterd en ik word goed geholpen door Hulp te Huur. De hulp mag niet meer bij me weg gaan.”

 

 

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Tevreden klanten aan het woord!Tevreden klanten aan het woord!

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl