013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Gemeente Oosterhout

Het kan zijn dat u de huishoudelijke taken niet meer zelf kunt uitvoeren door bijvoorbeeld gezondheidsklachten. De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) biedt dan wellicht een oplossing voor u. Neem contact op met de gemeente Oosterhout om te vragen wat de mogelijkheden zijn voor hulp bij het huishouden. De gemeente is van maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur op telefoonnummer 14 0162.

Als u in aanmerking komt voor de Wmo, dan krijgt u vervolgens een indicatie van de gemeente en met deze indicatie kunt u bij Hulp te Huur terecht voor een vaste huishoudelijke hulp uit de gemeente Oosterhout.

De huishoudelijke hulpen zijn ervaren in hun werkzaamheden en helpen u graag bij het schoonmaken van uw hele huis zoals stoffen, stofzuigen, dweilen, afwassen, ramen zemen, strijken, bed verschonen, badkamer en toilet poetsen.

Wij werken met vaste medewerkers zodat wij u een goede vaste huishoudelijke hulp kunnen aanbieden. U hoeft niet steeds te wennen aan nieuwe gezichten, dat geeft een vertrouwd gevoel. Uiteraard worden de medewerkers zorgvuldig gescreend en zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Natuurlijk komen wij bij u langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Wij staan graag voor u klaarWij staan graag voor u klaar

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl