013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Over Hulp te Huur

Hulp te Huur is een professioneel bedrijf dat werkzaam is in Midden en West Brabant opgericht in september 2011 door Melanie van Bijnen. Na het behalen van haar universitaire diploma's en een ondernemerschap certificaat was ze klaar voor een nieuwe uitdaging en startte ze haar bedrijf Hulp te Huur op.

Bij Hulp te Huur kunt u terecht voor een betrouwbare hulp in de huishouding. Wij zijn een gecontracteerde aanbieder van diverse gemeenten. Dus als u een indicatie heeft voor hulp bij het huishouden, kunnen wij u voorzien van een goede vaste huishoudelijke hulp. Ook met een PGB kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag.

Wij werken zowel met jonge als ervaren, enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Onze medewerkers zijn erg flexibel, dus zij kunnen u van hulp voorzien wanneer het u uitkomt. Uiteraard worden de medewerkers zorgvuldig gescreend en zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)U betaalt overigens bij ons geen inschrijf- of bemiddelingskosten.

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. U kunt via het inschrijfformulier of telefonisch uw hulp aanvragen. Vervolgens komen wij persoonlijk bij u langs voor een kennismakingsgesprek, zodat daarna de hulp kan starten met de werkzaamheden. Natuurlijk mag u ons altijd bellen of e-mailen voor al uw vragen of informatie.

Op dit moment zijn wij werkzaam in diverse gemeenten in Midden en West Brabant. Heeft u hulp nodig en bent u woonachtig in een andere regio? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen we u dan toch verder op weg helpen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Waarmee kunnen wij u helpen?Waarmee kan ik u helpen?

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl