013 - 2600 100 Hulp te huur - Betrouwbare hulp voor iedereen

Over Hulp te Huur

Hulp te Huur is een professioneel bedrijf dat werkzaam is in Midden en West Brabant opgericht in september 2011 door Melanie van Bijnen. Na het behalen van haar universitaire diploma's en een ondernemerschap certificaat was ze klaar voor een nieuwe uitdaging en startte ze haar bedrijf Hulp te Huur op. Naast ons team van huishoudelijke hulpen is Wilma Musters het eerste aanspreekpunt op kantoor en is Anja van Bijnen verantwoordelijk voor de intakegesprekken.

Bij Hulp te Huur kunt u terecht voor een betrouwbare hulp in de huishouding. Wij zijn een gecontracteerde aanbieder van diverse gemeenten. Dus als u een Wmo indicatie heeft voor hulp bij het huishouden, kunnen wij u voorzien van een huishoudelijke hulp.

Wij werken zowel met jonge als ervaren, enthousiaste, hardwerkende medewerkers. De medewerkers zijn erg flexibel, dus zij kunnen u van hulp voorzien wanneer het u uitkomt. Uiteraard worden de medewerkers zorgvuldig gescreend en zijn ze in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Wij komen binnen een week bij u langs voor een intakegesprek, zodat daarna de hulp kan starten met de huishoudelijke werkzaamheden. Wij hebben geen wachtlijst dus wij kunnen u vaak al op korte termijn voorzien van een vaste huishoudelijke hulp.

Op dit moment zijn wij werkzaam in diverse gemeenten in Midden en West Brabant. Heeft u hulp nodig en bent u woonachtig in een andere regio? Heeft u een PGB, heeft u een indicatie vanuit de Wlz of heeft u juist geen indicatie? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wellicht kunnen we u dan toch verder op weg helpen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Werken bij Hulp te Huur

Waarmee kunnen wij u helpen?Waarmee kan ik u helpen?

Zelfzorghulpmiddel
Zelfzorghulpmiddel
Hulptehuur.nl